Stolní sladidlo na bázi steviolglykosidů a vlákniny z čekanky. Irbis Čekanka je sypké sladidlo přírodního původu získané z listů rostliny stévie doplněné rozpustnou vlákninou z kořene čekanky. Vhodné pro obohacení jídelníčku vlákninou v rámci zdravého životního stylu. Steviolglykosidy patří mezi moderní sladidla, jsou získávány extrakcí z listů rostliny stévie. Vláknina z čekanky (inulin), prochází trávicím ústrojím téměř v nezměněné formě. Působí až v tlustém střevě, kde se stává substrátem (potravou)... Celý popis
Koupit za 117 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
IRBIS Čekanka stolní sladidlo 200 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
117 Kč
Koupit za 117 Kč
Vitar Irbis čekanka sypké sladidlo 200g
Doprava:
59 Kč
Skladem
125 Kč
Koupit za 125 Kč
IRBIS Čekanka sypké sladidlo 200g
Doprava:
59 Kč
Skladem
137 Kč
Koupit za 137 Kč
Irbis Čekanka sypké sladidlo 200 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Irbis Čekanka sypké sladidlo 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Popis
Stolní sladidlo na bázi steviolglykosidů a vlákniny z čekanky.
Irbis Čekanka je sypké sladidlo přírodního původu získané z listů rostliny stévie doplněné rozpustnou vlákninou z kořene čekanky. Vhodné pro obohacení jídelníčku vlákninou v rámci zdravého životního stylu.
Steviolglykosidy patří mezi moderní sladidla, jsou získávány extrakcí z listů rostliny stévie.
Vláknina z čekanky (inulin), prochází trávicím ústrojím téměř v nezměněné formě. Působí až v tlustém střevě, kde se stává substrátem (potravou) pro střevní mikroflóru, která je důležitá pro lidský organizmus. Denní příjem 12 g inulinu příznivě ovlivňuje správnou činnost střev – přispívá k pravidelnosti stolice.
Jedna lžička sladidla osladí jako jedna lžička cukru při sníženém energetickém příjmu. Je vhodné k přímému slazení teplých i studených nápojů, k dochucení pokrmů (jogurtů, pudingů, kaší, smoothie,
Irbis Čekanka je sypké sladidlo přírodního původu získané z listů rostliny stévie doplněné rozpustnou vlákninou z kořene čekanky. Vhodné pro obohacení jídelníčku vlákninou v rámci zdravého životního stylu.
Steviolglykosidy patří mezi moderní sladidla, jsou získávány extrakcí z listů rostliny stévie.
Vláknina z čekanky (inulin), prochází trávicím ústrojím téměř v nezměněné formě. Působí až v tlustém střevě, kde se stává substrátem (potravou) pro střevní mikroflóru, která je důležitá pro lidský organizmus. Denní příjem 12 g inulinu příznivě ovlivňuje správnou činnost střev – přispívá k pravidelnosti stolice.
Jedna lžička sladidla osladí jako jedna lžička cukru při sníženém energetickém příjmu. Je vhodné k přímému slazení teplých i studených nápojů, k dochucení pokrmů (jogurtů, pudingů, kaší, smoothie,
Parametry
Výrobce | Vitar |